Jak zhmotnit dětské sny? Se stavebnicí Technic

Až váš malý konstruktér vyroste ze snadných skládaček a velkých kostek, bude čekat na nové výzvy. A právě takovou jsou naše nové stavebnice Technic.  S touto novinkou mohou malí rošťáci začít zhmotňovat své sny. Který malý kluk by nechtěl být hasičem, záchranářem nebo třeba popelářem? A navíc, auta, která si sestrojíte s touto stavebnicí jsou poté na dálkové ovládání. Zábava tedy nekončí po tom, co dílky zapadnou do sebe.

 2931413-min

Proč by stavebnice neměla chybět v dětském pokojíčku?

Děti si vždy něco skládaly na sebe, do sebe a pomáhaly si tak dát tvar svým představám. Dětská fantazie je velmi silná a potřebuje se někde projevit. Stavebnice Technic už jsou složitější a pokročilejší verze běžných skládaček.

  • Rozvíjejí logické myšlení – než děti složí dohromady promakané hasičské auto nebo zámořskou loď, musí roztočit svůj mozek na plné otáčky. Promýšlejí, která součástka kam pasuje, kolik dílků ještě zbývá a zda postupují správně podle návodu
  • Prostor pro rozvoj představivosti – aby děti zvládly sestavit složitější sestavy, musí si představit jaké budou další kroky, kterou část z velkého celku právě skládají a které kostičky vyjdou na zakrytou stranu. Stavebnice jsou ideální podnět pro zlepšení prostorového vnímání
  • Trénují motoriku – děti na prvním stupni základní školy potřebují zlepšit svou jemnou motoriku jak jen to rychle jde, aby se jim povedly krasopisná písmena v písankách. S kostičkami malých rozměrů budou trénovat své prsty zábavnou formou
  • Vzbuzují vášeň – postavit si vlastníma rukama auto, které poté bude jezdit na ovládání vzbuzuje v dětech pýchu a nadšení. Jednak mají pak k takové hračce silný vztah, jednak si stavění a konstruování zamilují a třeba z nich jednou budou inženýři
  • Zábava pro celou rodinu – když doma rozložíte novou stavebnici, je velká pravděpodobnost, že se na jednom koberci sejdou děti, tatínek, maminka i dědeček s babičkou. Můžete si s ní užít příjemné rodinné chvíle

Ochutnávka stavebnice Technic

Pokud vás zajímá, jak tato naše novinka tedy přesně vypadá, máme pro vás výběr několika modelů, které bychom si nejraději skládali sami.

Hasičská stanice

9573-1_stavebnice-technic-pozarni-stanice 

S touto sadou si můžete postavit dvoupatrovou hasičskou stanici i s hasičským vozem. Součástí balení jsou i odvážní hasiči nebo ničivé šlehající plameny. Sada obsahuje více než 1200 kostiček. Všechny jsou ve výrazných barvách a rozdělené do přehledných pytlíčků, abyste se při stavění úplně neztratili. K tomu vám také pomůže návod, který je součástí balení.

Formule na dálkové ovládání

9507-1_stavebnice-technic-formule-1

Vítězové si často své stroje konstruují sami. S touto sadou stavebnice Technic si postavíte formuli, kterou poté připojíte na dálkové ovládání a můžete se vydat na trať. Kromě běžných kostek tedy v balení najdete i baterii a strojky, které snadno zvládnete zapojit.

Policejní loď

9354-3_stavebnice-technic-lod

 

Na vlny se vydává další ze série Technic. S tímto setem si sestavíte loď policejních jednotek S.W.A.T. Celou loď vybavíte dalekohledy a zbraněmi, nebudou chybět záchranné čluny a členové posádky a můžete se vydat osvobodit mezinárodní vody od pirátů. Ve stavebnici je 8 figurek, se kterými můžete po sestavení vytvářet různé scénky a situace. A jako bonus můžete být spokojení, že budete mít doma repliku jedné opravdu existující zásahové lodi.

 

Bugyna pro fanoušky Šíleného Maxe

9504-1_stavebnice-technic-pickup-a-king

 

Pokud jste si zamilovali divoké dobrodružství z filmu Šílený Max, možná budete chtít mít doma vozidla, která byla součástí divokých honiček. S touto sadou si můžete postavit dvě pouštní bugyny v zářivě žluté barvě. A po sestavení si s nimi nějaké ty honičky sehrát, protože jsou na dálkové ovládání.

Další dílky skládačky

Tyto a mnoho dalších druhů jako třeba policejní auto, náklaďáky, letadla, bagry nebo terénní auta najdete v kategorii Technic. Tyto konstrukční stavebnice jsou doporučeny dětem od 6 let. Mohou být třeba ideální dárek pro děti školou povinné. Ceny za stavebnice se pohybují od 350 Kč do 1200 Kč.