S námi dárky stihnete. Garantujeme doručení do Vánoc

Máte obavy, jestli vám všechny dárky stihnou přijít do Vánoc? S námi strach mít nemusíte. Doručení do Vánoc u nás není problém. Podívejte se na pár tipů na vánoční dárky, vyberte ty nejlepší pro vaše děti. Objednejte je a už jen relaxujte.

 

 Co: garance-doruceni-do-vanoc

1. Jak to u nás chodí? 

      1.1 Doporučujeme platby online 

      1.2 Kdo mi balíček doveze 

      1.3 Doprava větších zásilek

2. Tipy na vánoční dárky 

     2.1 Vánoční dárky pro kluky 

      2.2 Vánoční dárky pro holky 

3. Vánoce s klidem 

 

 

 

Jak to u nás chodí?  

Když u nás budete chtít udělat objednávku, po vybrání všech hraček si budete moci v objednávce vybrat různé způsoby dopravy a platby.

Doporučujeme platby online

Platbu doporučujeme udělat platební kartou nebo skrze platební bránu Comgate. Jsou to rychlé a bezpečné metody pro převod peněz, a navíc vás nestojí nic navíc. Zaplatíte zboží ihned po objednání a pak si jej jen převezmete.

Pokud byste chtěli platit až v momentě, kdy vám kurýr přiveze balíček, existuje možnost objednání na dobírku, za což musíte připlatit 39 Kč. Tento poplatek se platí dopravci, nikoli nám.

Kdo mi balíček doveze?

Možnosti dopravy si můžete vybrat z několika variant. Spolupracujeme s mnoha dopravci a společně se všemi děláme všechno pro to, abyste na balíček nečekali příliš dlouho. Možnosti dopravy:

Dopravce

Informace o doručení

Cena

PPL

Rychlé doručení pondělí až pátek, sobota pouze ve vybraných lokalitách, komunikace s příjemcem, která zahrnuje e-mailovou a SMS komunikaci s informací o času doručení v rozmezí 2 hodin.

99 Kč

Česká pošta – balík do ruky

Česká pošta garantuje doručení po celém území ČR následující pracovní den od podání zásilky

119 Kč

Česká pošta – balík na poštu

Balík na poštu od České pošty bude doručen na jednu z 2 600 pošt, kterou si v objednávce sami jednoduše vyberete.

109 Kč

Česká pošta – Balíkovna

Na těchto specializovaných Balíkovnách stačí sdělit jen kód pro vyzvednutí zásilky z SMS nebo e-mailu o uložení balíku a uvést jméno adresáta. U vydání zásilek na těchto Balíkovnách je kladen důraz na rychlost a pohodlí zákazníků. Díky vyvolávacím systémům si balík vyzvednete do 3 minut.

69 Kč

Zásilkovna

Rychlé doručení pondělí až pátek, komunikace s příjemcem, která zahrnuje e-mailovou a SMS komunikaci s informací o doručení.

79 Kč

 

Všechny tyto ceny a podmínky platí, pokud objednáváte zboží do 30 kg. Zásilkovna a Balíkovna je použitelná navíc jen pro balíčky do 5 kg. Pokud chcete objednat něco většího, jako například větší modely elektrických autíček pro děti, máme pro vás další možnosti.

Pokud preferujete doručení domů, vyberte si některého z kurýrů jako je PPL neb Balík do ruky od České pošty. Pokud si chcete pro zásilku dojít kdykoli máte zrovna čas, nebo jste často mimo domov, nechte si balíček doručit do Balíkovny, Zásilkovny nebo na poštu a stavte se pro něj až se to bude hodit vám.

Všichni dopravci vám budou předem posílat SMS zprávu, abyste věděli, kdy k vám balíček dorazí. Někteří také umožňují zásilku online sledovat.

Doprava větších zásilek 

Pro doručení větších balíčků si vyberte jednoho z těchto dopravců.

Dopravce

Informace o doručení

Cena 

123 Kurýr

Rychlé doručení pondělí až pátek, komunikace s příjemcem, která zahrnuje e-mailovou a SMS komunikaci s informací o času doručení v rozmezí 2 hodin.

Maximální hmotnost 150 kg

129 Kč

 

Toptrans

Rychlé doručení pondělí až pátek, komunikace s příjemcem, která zahrnuje e-mailovou a SMS komunikaci s informací o času doručení v rozmezí 2 hodin.

499 kč

 

Tipy na vánoční dárky

Když už víte, že garantujeme doručení do Vánoc, můžete se přestat stresovat a začít vybírat tu nejkrásnější ježíškovskou nadílku. Máme pro vás pár tipů na vánoční dárky pro děti.

Vánoční dárky pro kluky

Malý uličníci budou milovat, pokud jim koupíte něco tak speciálního, jako jejich vlastní elektrické autíčko. Elektrická autíčka pro děti jsou skvělý dárek pro kluky od 1 do 6 let. Všechna tato autíčka umožňují dětem, aby se svezli po městě nebo v přírodě ve vlastním bouráku. Děti mohou samy řídit, nebo řízení převezmou rodiče díky dálkovému ovládání.

  • Velmi oblíbený model je Elektrické autíčko Mercedes G63 AMG. Je to auto, které má originální licenci od značky Mercedes-Benz. Navíc sveze děti na pěnových kolech a v pohodlné kožené sedačce.
  • Další naše doporučení na vánoční dárek pro děti směřuje k modelu Elektrické autíčko Land Rapid Racer. Tento model je jeden z menších a hodí se pro děti od 1 roku do 3 let. Je to kvalitní model za velmi příznivou cenu.
  • Pokud hledáte spíše sporťáka, tak pro vás máme Elektrické autíčko Audi R8 Spyder.  Je to autíčko ve velmi unikátním designu, za kterým se nejeden kolemjdoucí otočí.

                                                       Audi R Spyder                     Mercedes G63 AMG              Land Rapid Racer  

Ke každému elektrickému autíčku si můžete navíc přiobjednat SPZ s vlastním nápisem. Co takhle nechat vyrobit SPZ se jménem řidiče? To potom bude váš dárek opravdu speciální. Objednávejte ZDE.

 

Vánoční dárky pro holky

Až budete vybírat dárky pro vaše malé krasavice, přemýšleli jste o dětské kuchyňce? Kuchyň je pro většinu malých dětí místem plným tajemství a kouzel – věci svítí, vydávají různé zvuky, jídlo začíná vonět. Je to ovšem trochu nebezpečnější prostředí a hrozí třeba popálení či opaření. Aby bylo vaření pro děti, a zejména pro holčičky, opravdu bezpečnou zábavou, nabízí se nákup dětské kuchyňky. A my ji můžeme jen doporučit. Když se tam malé slečny otáčejí, můžete jen s úžasem pozorovat to nadšení.

  • Dětská kuchyňka, na kterou vsázíme, je Dětská kuchyňka se zvuky a tekoucí vodou. Je to cenově přívětivý model s velkou spoustou příslušenství, a navíc luxusem tekoucí vody. Hra na kuchtičku tak bude ještě o něco víc opravdová.
  • Pokud byste raději koupili dřevěnou dětskou kuchyňku, zkuste Dětskou dřevěnou kuchyňku se zvuky. Dřevěná kuchyňka je stabilnější a více připomíná klasickou kuchyni. Je ale o něco dražší.
  • Pro ty, kteří hledají něco speciálního máme nápad. Co takhle Dětský supermarket s nákupním košíkem? Děti milují hrát si na obchod a s takovou hračkou z nich může být prodavačka, mohou nakupovat, skládat regály nebo počítat zboží i pokladnu. Zábavy se najde spoustu.

 

                                             Dětská kuchyňka se zvuky          Dětský supermarket           Kuchyňka s tekoucí vodou 

 

Vánoce s klidem

Užijte si letošní Vánoce hlavně co nejvíc v klidu. Vezměte to, že se nemusíte mačkat v obchodech spíše jako výhodu a objednejte dárky k Vánocům pro děti s klidem z vašeho gauče. Doufáme, že naše garance doručení do Vánoc vám svátky ještě o něco zpříjemní.