Traktor, nebo buldozer? Hračky pro milovníky velkých aut

Mnoho maminek jistě zná tento scénář: Stojíte dlouhé minuty na okraji pole a pozorujete se synem traktory, nebo běžíte k oknu, aby vám neunikl žádný průjezd hasičského auta a náklaďáku za okny. Pokud máte doma milovníka velkých aut, co takhle nechat ho projet v jeho vlastním elektrickém traktoru? 

 motorové traktory pro děti

 

OBSAH: 

1. Dětský elektrický traktor pro správného farmáře 

        1.1 3 tipy na nejlepší elektrické traktory 

2. Ovladače připravit! Autíčka start!  

3. Policejní a hasičská výbava nesmí chybět 

4. Malé děti ale velké nadšení 

 

Dětský elektrický traktor pro správného farmáře 

Abyste dětem zajistili jedinečný zážitek a nechali je svézt v John Deeru, nemusíte jít škemrat do nejbližšího zemědělského družstva. Každý malý traktorista, může mít svůj motorový traktor. 

Dětské elektrické traktory jsou novinkou v oblasti elektrických autíček pro děti. Jsou vhodné pro děti od 3 let. Malí řidiči ovládají motorový traktor sami pomocí pedálu rychlosti a volantu, nebo řízení může převzít rodič pomocí dálkového ovládání. Traktory jezdí asi rychlostí chůze, tedy od 3 do 5 km/hm. 

Díky velkým kolům, se můžete s traktorem vydat i na nezpevněný povrch. Bude tak parťákem pro procházky v přírodě i ježdění po dvoře. 

Pokud má traktor navíc vlečku, děti si mohou naložit všechny svoje poklady a vydat se do světa. 

I když to není sporťák, bezpečnost je stále na místě. Traktory mají funkci automatické brzy po spuštění nohy z pedálu, nebo stisknutí tlačítka na ovladači. Některé modely mají i bezpečnostní pásy. 

A nezapomínáme ani na zábavu. Dětské traktory mají i hudební panely, díky kterým si děti mohou na jízdu pustit svou oblíbenou hudbu. 

 

 3 tipy na nejlepší elektrické traktory 

Pokud bychom si měli vybírat elektrický traktor my, zvolili bychom jeden z těchto: 

  1. Dětský elektrický traktor s vlečkou - Tento model je novinka, kterou můžeme doporučit nejen kvůli luxusnímu a modernímu designu. Má také kvalitní pěnová kola a zvládne i jízdu po trávě. Také musíme ocenit doplňky, jako je například lopatka připevněna k boku vlečky. Každý farmář přece musí mít své nářadí pořád při ruce. 
    dětský elektrický traktor
  2. Dětský elektrický traktor s radlicí modrý - Silný model, který si poradí s každým povrchem i těžkou prací. Díky náhonu na dvě zadní kola s ním můžete řádit i na zahradě nebo v přírodě. Má sklápěcí radlici, díky které bude hra zase o něco zajímavější. 
    36356_elektricky-traktor--1
  3. Dětský elektrický traktor s vlečkou hl2020 - Tento typ nás zaujal pro svůj velký úložný prostor i výraznou zelenou barvu. Cenově se pohybuje v průměru a nabízí mnoho vychytávek, jako je hudební panel, nebo silný náhod měkkých kol. 
    44675-2_detsky-traktor--3

 

Ovladače připravit! Autíčka start! 

 

Když kluci trochu povyrostou, v jejich pokojíčku by nemělo chybět autíčko na ovládání. A pokud jsou jejich nejoblíbenější buldozery, kombajny a americké trucky, tak vybírejte z této trochu nadměrné kategorie. 

Hra s autíčkem na ovládání rozvíjí v dětem smysl pro orientaci a pomáhá jim lépe chápat prostor. Také díky ní koordinují své vnímání s reakcemi a pracují na jemné motorice. A navíc rozvíjí svůj velký koníček. 

V kategorii autíček na ovládání najdete mnoho variant. Nemusíte vybírat pouze běžné sportovní a rodinné vozy. Vysokozdvižný vozík, ten má spoustu funkcí k prozkoumání. Nebo takový vojenský transportér, ten dává prostor úplně nové hře. 

 

Policejní a hasičská výbava nesmí chybět 

A co teprve sirény? To je to pravé “vzrůšo”! 

Hra na hasiče, policisty nebo doktory je pro děti více než atraktivní. Zajímají je uniformy, tajemství rychlé akce, důležitost práce i zajímavé podněty ve formě rychlé jízdy a blikání sirén. Hry na uniformované profese můžete zajímavými hračkami o něco vylepšit. 

Pro malého hasiče pořiďte uniformu v jeho velikosti, se kterou ve své fantazii uletí do světa dospělých. Poskládejte si stavebnici s hasičským tématem, nebo se odvažte a pořiďte mu jako dárek elektrické hasičské auto, ve kterém se sám projede. V autíčku nechybí všechno důležité vybavení od hasicích přístrojů po helmu. 

Pokud je u vás doba více v kurzu policie, než červená hasičská auta, zkuste potěšit svého rošťáka stavebnicí policejní motorky, nebo třeba skládacím policejním autíčkem.

elektrické traktory 

Malé děti ale velké nadšení 

Velká auta jsou pro děti velmi fascinující a ti opravdoví milovníci jich niky nemají dost. Není výjimkou, že děti umí vyjmenovat všechny značky traktorů a slovo John Deere používají častěji než máma, nebo se místo zvuků zvířátek učí zvuky sirén. Každé dítě najde zalíbení v něčem jiném a jejich zájmy se mohou rychle měnit. Podporujte je tedy v jejich aktuálním nadšení a užijte si společně spoustu legrace.