Elektrické autíčko pro dvě děti – skvělé řešení pro sourozence

Jezdit na vyjížďky sám je trochu smutné, že? Pořiďte si elektrické autíčko pro dvě děti, protože s počtem míst se násobí i zábava. Dvoumístné elektrické autíčko je ideální dárek pro sourozence.

 44243-5_elektricke-auticko-ford-ranger-monster-lakovane-cervene--6 (1)

Všechny výhody elektrického autíčka plus sedadlo navíc

Elektrická autíčka jsou v poslední době velmi oblíbená u dětí a rodičů. Vyrazit s nimi na projížďku spojuje hravý dopravní prostředek, překvapené pohledy kolemjdoucích, kteří nevěří tomu, že kolem nich právě projel maličký Mercedes, autíčko na dálkové ovládání a společnou zábavu dětí a rodičů. Elektrická autíčka děti vozí bezpečně asi v rychlosti chůze a rodiče mohou do řízení kdykoli zasáhnout skrze dálkový ovladač. Děti se v autíčku učí prostorovému vnímání, užívají si jízdu na čerstvém vzduchu a také si plní sen o vlastním autě už v tak nízkém věku. Co kdyby se rádi projeli oba sourozenci? Ukočírovat dvě auta by jinde než na dvorku za domem bylo složitější. To je pak řada na elektrické autíčko pro dvě děti

Dvoumístná elektrická autíčka mají upravený interiér se dvěma sedačkami a počítají se dvěma dětmi i nosností. Výběr správného auta už je pak na vás, jestli chcete vyrážet do města nebo do přírody, řidičem bude spíš milovník sporťáků, nebo průzkumník terénu, anebo preferujete nějakou značku. Vybrali jsme pro vás pár tipů autíček, kam se dvě děti jistě vejdou a můžete si z nich vybrat to pro vás.

Velká kola, velká nosnost

O tomhle stroji bychom už neměli mluvit jako o autíčku, ale spíše jako o autu. Je to mohutné terénní vozítko Ford Ranger Monster se širokými pěnovými koly a pohonem na všechna 4 kola. S takovou výbavou zvládá různé typy terénu a nemusíte se s ním bát vyrazit na procházku mimo město. Je ale vybaveno dvěma sedačkami a vyšší nosností, proto je to ideální autíčko pro dvě děti. Uveze až 50 kg. Měkké sedadlo a hudební panel se postarají o velmi pohodlné vyjížďky.

elektrick%C3%A9%20aut%C3%AD%C4%8Dko%20pro%20dv%C4%9B%20d%C4%9Bti

 

Už jste viděli dvě děti ve sporťáku?

Správný sporťák, to jsou rychlá kola, nízká karoserie a výrazná barva. Přesně takové je i elektrické autíčko pro dvě děti YSA021. Jako jedno z mála elektrických autíček už jezdí rychleji než je rychlost chůze. Průměrná rychlost je od 13 do 15 km/h. Navíc má velkou nosnost – až 100 kg. Je tedy naprosto pohodlné autíčko i pro dva starší sourozence. Tento model přinese dětem nevídaný zážitek. (A možná i mnoha kolemjdoucím.)

 D%C4%9Btsk%C3%A9%20aut%C3%AD%C4%8Dko%20pro%20dva

 

Dvoumístný terénní bourák

Další ze série dvoumístných autíček je Ford Ranger Wildtrack. Seženete jej také v provedení 4x4, které mu umožňuje zvládat náročnější terén. Nicméně tento model je vzhledově o něco více městské autíčko než Ford Ranger Monster. Pyšní se designem klasického amerického rangera s výraznými světly nad sedadly. Nosnost tohoto tracku je 40 kg, patří tak do kategorie těch slabších z dvoumístných autíček. Nicméně pro dvě mladší děti bude naprosto vyhovující. Je plně vybaven od bezpečnostních pásů, přes dálkové ovládání po LCD obrazovku pro výběr hudby nebo obrázků.

 Ford%20ranger%20pro%20dv%C4%9B%20d%C4%9Bti

 

Mercedes pro starší děti nebo i pro rodiče

Společnost Mercedes se nespokojila s realistickými modely autíček pro děti, ani se silnějšími terénními vozítky a přišli s elektrickým autíčkem s nosností až 110 kg. Díky tomu se v Mercedesu G63 svezou dvě děti více než pohodlně. Tento stroj je vybaven také rodičovským pedálem. Pokud byste chtěli kontrolovat jízdu svého dítěte přímo z auta, není to problém. Elektrické autíčko se 6 koly doporučujeme pro dvě starší děti, které potřebují trochu víc prostoru. K plynulé jízdě si pak mohou pustit i vlastní hudbu z MP4 přehrávače.

 elektrick%C3%A9%20aut%C3%AD%C4%8Dko%20dvoum%C3%ADstn%C3%A9 

Podle čeho vybírat?  

 

Když budete hledat dvoumístné elektrické autíčko vždy se nejdříve dívejte na nosnost. Obecně se dá říci, že pro dvě děti je třeba mít nosnost alespoň 40 kg. Pak si také prohlédněte fotografie, zda je místo uzpůsobeno i pro dva. Důležitý je také rozměr auta a sedačky. Běžná autíčka pro jednoho bývají kolem 120 cm dlouhá a 60 cm široká. Pokud se mají do auta vejít dvě děti, mělo by být široké asi 100 cm. Doporučujeme hledat autíčka s pohonem 4x4. Ta jsou většinou prostornější i bytelnější a tak dva rošťáky hravě zvládnou. 

Tip na konec: Pokud byste chtěli dětem auto opravdu vyšperkovat, objednejte jim na autíčko vlastní SPZ. Můžete si vybrat jakýkoli nápis na přední i zadní tabulku. K objednání ZDE.

vlastn%C3%AD%20SPZ%20na%20elektrick%C3%A9%20aut%C3%AD%C4%8Dko